19-11-07

Après-weekend 19-11-2007

Ik heb slecht nieuws en goed nieuws.HuilenenLachend

Het slecht nieuws eerst?....ok. Het weekend is weg. Huilen

Het goeie nieuws...ik heb nog heel de week verlof hi hi, dus tijd voor een blogske.Tong uitstekendTong uitstekendTong uitstekend

Wat heeft het weekend gebracht? Vooraleerst zaterdagmorgen een duurloopke met de flackskes. Duurloopke zeg ik....ik bedoel eerder een straffe training. 15km in 1uur 26min. Het was dan nog heuvelachtig ook. Het was alsof de duivel zelf ermee gemoeid was (of was het onze voorzitter). Ik was nog een beetje verkouden en ik heb afgezien....nie normaal.

Thuisgekomen mijn hartslagmeter gecheckt...gemiddeld 170 daar zal de ziekte wel voor iets tussen zitten. Toen ik er goed bij stilstond besefte ik plots dak nog nooit zo snel gelopen had. Beste 10mijl ooit was 1u35min dus da trainingske was rapper dan mijn rapste wedstrijd. Bij deze moet ik me danook verontschuldigen tegenover coach Mario....sorry ik weet hetVerlegenVerlegenVerlegen.....veeeeel te rap. Maar als ge met zo'n leuke bende gaat lopen dan denkt ge nie aan trager lopen. Allemaal zottemutsen. Als ik zowat de blogs lees van andere lopers lijkt het alsof iedereen meedoet aan een tetterwedstrijd. Ik denk da we met de flackskes gerust kunnen meedoen voor het podium.

Zondag dan. Terwijl Katrien, onze volbloedmerrie, de wandeltocht gaan lopen was 's morgens, besliste ik samen met mijn vrouwtje om de tocht te wandelen. 13,3km in een deftig tempo. 't Was gigantisch koud, zelfs nog in de namiddag. Vele wind op kop. Aja want we liepen voorwaarts..achterwaarts heeft nie veel geen zin hé.

 Vandaag dan vele blogskes gelezen. Drie van Mario's Angels in Kasterlee...Goe gedaan meiden..Doe zo verder. Ook alle aanverwante blogs gelezen..pure poëzie soms hi hiCool Zoals ge ziet is mijn blog al serieus aangepast....met dank aan Christ (hengst van merrie Katrien) voor de bewegende idefikskseKnipoog

 Nog nen dikke proficiat aan Mario, Peggy en Julie voor de prachtige foto in "het laatste nieuws" en het bijgaande artikel. Proficiat ook voor de nu reeds gehaalde 10.000euro. Jammer dak er zondag nie zal zijn....van wacht dus in een straal van 10km rond de woonplaats blijven. 

Wie meer wil weten over een PR tetteren klikt op onderstaande merrie voor meer info...Ik hoop dat het ne merrie is en geen hengst of ik maak mij hier grondig belachelijk.Tong uitstekend

2688568253

Cisse

16:07 Gepost door Cisse in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Weer een lekker sportief weekend en geniet van de vrije dagen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 19-11-07

huh Huh? Als je een hele week verlof hebt, dan is het toch eigenlijk zo erg niet dat het weekend om is ? In ieder geval, geniet ervan en gebruik de vrije tijd om de beentjes te strekken!

Gepost door: Julie | 19-11-07

Tis nen" Ruin" tja heb tussen de paarden ook twijfelgevallekes ;-) Zeg die fles wijn mag je best delen onder de "Friends" zenne heb hoort dat het een van 1liter is !! ps @Miranda, van dat wandelen komt ...lopen hé ...hou daar maar rekening mee voor je het weet ben je verslaafd gelijk je ne schat ;-)))

Gepost door: katrien | 20-11-07

Dat is inderdaad een knappe training dat jij afgewerkt hebt.
Geniet nog maar van je verlof, want een week is zo voorbij.

Gepost door: marc | 20-11-07

De commentaren zijn gesloten.