27-11-07

Weblogloper van de week + weekverslag

 Vanaf deze week is er op mijn blog een nieuwe item. Deze heet "weblogloper van de week" en het cijfer "1" onderaan de blog geeft aan dat die blogger voor mij de eerste prijs krijgt voor iets wat hij of zij deed of schreef.

Deze week dus voor de eerste maal een "weblogloper van de week". Deze week was de keuze heel voor de hand liggend.

De "1" van de week gaat deze week naar de man die 11400euro verzamelde voor "Make a Wish". Dus --------------> klik op de "1" en betuig je sympathie voor die speciale prestatie.

Voila....dit gezegd zijnde...hier volgt mijn weekverslag:

Vorige week was er één van zalige kwaliteit. Nie werken (behoudens wat huishoudelijke karweien) en niets anders dan lopen.

Het schema dat ik volg werd dus tot in de puntjes gevolgd.

Maandag was er een tempoloop van 5km aan 5min30 waarbij ik de eerste 2km meeliep met mijn atletiekvereninging (Flackskes dus).

Dinsdag was er wisselloop van 8km (500meter joggen en dan 1000meter aan 5min15). Dat is volgens mij altijd de lastigste dag.

Woensdag was er 5km loslopen met in die 5km 10sprintjes van 40sec gevolgd door 60sec traag joggen

Donderdag was rustdag Huilen. Geloof het of nie maar daar zie ik altijd tegenop.

Vrijdag moest ik naar een trouwfeest, maar dat kon ik niet doen alvorens ik was gaan lopen dus was er eerst de training van de lange versnellingen 5X1km aan 5min/km. Zalig is dat.

Zaterdag gezien het trouwfeest van de dag ervoor rustdag. Die kon ik echt wel gebruiken. Het overmatige alcoholverbruik eiste zijn tol.Onschuldig

Zondag heb ik dat dan maar opnieuw rechtgezet door een 13km duurloopke aan 6min30.

 Minstens even belangrijk is het feit dat mijn vrouwke deze week 4maal mee ging lopen......misschien heeft ze de microbe ook al een beetje te pakken. Vroeger verklaarde ze mij zot maar nu heeft ze zondag zelf een uur aan één stuk gelopen.

Deze week het laatse stuk van mijn eerste schematje van Mario....we wachten ongeduldig op het vervolg.

Eén van de week----->één

 

Cisse

18:01 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Talk with the hands K heb godverdomme enorm veel respect voor die prestaties van mijn broer!!! Ik heb in een ver verleden (7 jaar terug) ook een een looppoging ondernomen, die zo'n 3 jaar duurde, het hoogste dak heb bereikt is de 15 km van de Zilten in een uur en ... seconden. Maar meer dan anderhalf uur heb ik nooit kunnen lopen, sindsdien ben ik 15 kilo verouderd :-))))
Allé verder veel succes en wie weet loop ik nog wel eens mee!

Gepost door: The brother of Cisse | 27-11-07

Hoi Cisse. 't Is mijn eerste bezoek aan uw blogje. Maar ik zal regelmatig eens komen checken hoe het met uw voorbereidingen staat. Veel succes alvast met de trainingen voor Antwerpen. Met een schema van Mario komt dat dik in orde.

Gepost door: yves | 28-11-07

Inderdaad verdiend en een leuke actie.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 28-11-07

werk aan de winkel... ik denk dat je broer je hulp nodig heeft!
REDDINGSACTIE!!! Cisse...je hebt gelijk een goed doel nu!

Knappe trainingen trouwens en ook proficiat aan je vrouwke!

Gepost door: Tinne | 29-11-07

Tis ier dik in orde ... zo te zien , maar 'kwist het al ,de "interne bronnen" :-))!! @ Miranda , zeg jufferke ge doet dat goed é , je ventje is vol lof over je ! volhouden poppemie !! dat lukt jou zeker en euh er is geen remedie tegen het "virus" grtjes K

Gepost door: Katrien | 30-11-07

prachtige trainings week ! en ook aan je vrouwke een dikke profficiat!
stuur wel een mailtje voor dat schema om zekerheid.Want dit weekeinde heb ik bijna geen tijd !Maandag heb je het zeker !

Gepost door: de coach | 01-12-07

leuk Hey, leuk initiatief, die weblogloper van de week, ben benieuwd wie er allemaal zal vernoemd worden. Knappe trainingsweek achter de rug!

Gepost door: Julie | 01-12-07

Hallo Toffe blog...je hebt er blijkbaar al véél tijd ingestoken! (t scheelt natuurlijk als ge een weekske verlof hebt gehad hè)
Bedankt voor je visites aan mijn blog: t is altijd leuk te lezen dat er een 'brother in crime' meedoet! En chapeau: marathon van Antwerpen...mooi vooruitzicht!

Ik kan het niet laten om even te vermelden dat concert van Clouseau super was - echte Cultuur :-)!

Gepost door: Carolien | 02-12-07

De commentaren zijn gesloten.