27-11-07

Weblogloper van de week + weekverslag

 Vanaf deze week is er op mijn blog een nieuwe item. Deze heet "weblogloper van de week" en het cijfer "1" onderaan de blog geeft aan dat die blogger voor mij de eerste prijs krijgt voor iets wat hij of zij deed of schreef.

Deze week dus voor de eerste maal een "weblogloper van de week". Deze week was de keuze heel voor de hand liggend.

De "1" van de week gaat deze week naar de man die 11400euro verzamelde voor "Make a Wish". Dus --------------> klik op de "1" en betuig je sympathie voor die speciale prestatie.

Voila....dit gezegd zijnde...hier volgt mijn weekverslag:

Vorige week was er één van zalige kwaliteit. Nie werken (behoudens wat huishoudelijke karweien) en niets anders dan lopen.

Het schema dat ik volg werd dus tot in de puntjes gevolgd.

Maandag was er een tempoloop van 5km aan 5min30 waarbij ik de eerste 2km meeliep met mijn atletiekvereninging (Flackskes dus).

Dinsdag was er wisselloop van 8km (500meter joggen en dan 1000meter aan 5min15). Dat is volgens mij altijd de lastigste dag.

Woensdag was er 5km loslopen met in die 5km 10sprintjes van 40sec gevolgd door 60sec traag joggen

Donderdag was rustdag Huilen. Geloof het of nie maar daar zie ik altijd tegenop.

Vrijdag moest ik naar een trouwfeest, maar dat kon ik niet doen alvorens ik was gaan lopen dus was er eerst de training van de lange versnellingen 5X1km aan 5min/km. Zalig is dat.

Zaterdag gezien het trouwfeest van de dag ervoor rustdag. Die kon ik echt wel gebruiken. Het overmatige alcoholverbruik eiste zijn tol.Onschuldig

Zondag heb ik dat dan maar opnieuw rechtgezet door een 13km duurloopke aan 6min30.

 Minstens even belangrijk is het feit dat mijn vrouwke deze week 4maal mee ging lopen......misschien heeft ze de microbe ook al een beetje te pakken. Vroeger verklaarde ze mij zot maar nu heeft ze zondag zelf een uur aan één stuk gelopen.

Deze week het laatse stuk van mijn eerste schematje van Mario....we wachten ongeduldig op het vervolg.

Eén van de week----->één

 

Cisse

18:01 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

19-11-07

Après-weekend 19-11-2007

Ik heb slecht nieuws en goed nieuws.HuilenenLachend

Het slecht nieuws eerst?....ok. Het weekend is weg. Huilen

Het goeie nieuws...ik heb nog heel de week verlof hi hi, dus tijd voor een blogske.Tong uitstekendTong uitstekendTong uitstekend

Wat heeft het weekend gebracht? Vooraleerst zaterdagmorgen een duurloopke met de flackskes. Duurloopke zeg ik....ik bedoel eerder een straffe training. 15km in 1uur 26min. Het was dan nog heuvelachtig ook. Het was alsof de duivel zelf ermee gemoeid was (of was het onze voorzitter). Ik was nog een beetje verkouden en ik heb afgezien....nie normaal.

Thuisgekomen mijn hartslagmeter gecheckt...gemiddeld 170 daar zal de ziekte wel voor iets tussen zitten. Toen ik er goed bij stilstond besefte ik plots dak nog nooit zo snel gelopen had. Beste 10mijl ooit was 1u35min dus da trainingske was rapper dan mijn rapste wedstrijd. Bij deze moet ik me danook verontschuldigen tegenover coach Mario....sorry ik weet hetVerlegenVerlegenVerlegen.....veeeeel te rap. Maar als ge met zo'n leuke bende gaat lopen dan denkt ge nie aan trager lopen. Allemaal zottemutsen. Als ik zowat de blogs lees van andere lopers lijkt het alsof iedereen meedoet aan een tetterwedstrijd. Ik denk da we met de flackskes gerust kunnen meedoen voor het podium.

Zondag dan. Terwijl Katrien, onze volbloedmerrie, de wandeltocht gaan lopen was 's morgens, besliste ik samen met mijn vrouwtje om de tocht te wandelen. 13,3km in een deftig tempo. 't Was gigantisch koud, zelfs nog in de namiddag. Vele wind op kop. Aja want we liepen voorwaarts..achterwaarts heeft nie veel geen zin hé.

 Vandaag dan vele blogskes gelezen. Drie van Mario's Angels in Kasterlee...Goe gedaan meiden..Doe zo verder. Ook alle aanverwante blogs gelezen..pure poëzie soms hi hiCool Zoals ge ziet is mijn blog al serieus aangepast....met dank aan Christ (hengst van merrie Katrien) voor de bewegende idefikskseKnipoog

 Nog nen dikke proficiat aan Mario, Peggy en Julie voor de prachtige foto in "het laatste nieuws" en het bijgaande artikel. Proficiat ook voor de nu reeds gehaalde 10.000euro. Jammer dak er zondag nie zal zijn....van wacht dus in een straal van 10km rond de woonplaats blijven. 

Wie meer wil weten over een PR tetteren klikt op onderstaande merrie voor meer info...Ik hoop dat het ne merrie is en geen hengst of ik maak mij hier grondig belachelijk.Tong uitstekend

2688568253

Cisse

16:07 Gepost door Cisse in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

15-11-07

Dynastie-postje....:) 15-11-2007

Ik vond dat ik op de "dag van de dynastie" wel ne keer mijn best mocht doen en nog een blogske plaatsen.Lachend

Wat is er gebeurt de laatste dagen.Tong uitstekendTong uitstekend

1. Mijn vrouw heeft mijn blog gezien.......en goedgekeurd. Mijn kids idem....ik mag blijven schrijven...en de dochters vinden dat ze schoon op de foto's staan. (heb er wel 10 moeten nemen voordat er ene goe genoeg was). Van één dochter nog gene foto. Dat is voor volgend weekend.

2.Gisteren had ik een wisselloop. Gestart gisterenavond rond 20uur en einde rond 21uur. Had nog nooit een wisselloop gedaan. Ik vond het behoorlijk lastig. 500-500 rond 5m15.

3.Vandaag rustdag en morgen versnellingen 20/40...ook iets nieuws maar het lijkt me wel leuk.

4. Ge gaat het nie gelovenHuilenHuilenHuilen....mijne trainingsmaat ligt in de lappen. Katrien heeft griep. Langs deze weg.......Katrien vele en rap beter worden hé.

2908781312Voila sie....en het Rode Kruis zal helpen.

Pssssst Christ.......Vicks smeren helpt......:)

Cisse


 

21:28 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: lopen, algemeen |  Facebook |

14-11-07

Na zware druk vanuit lopershoek.....

Hupla, let's go.....mijn eerste bericht op nen blog.Lachend

Onder druk van "katrien" (auteur van de bestseller "paard op stal") ben ik dan toch aan het bloggen geslagen. Blijkbaar zou bloggen al zo verslavend zijn als lopen.Tong uitstekend

We shall see!!!!

Gisteren een training gemist...d'as balen. SchreeuwenIk had er nogthans gigantisch veel zin in. Mijn werk gooide roet in het eten. Ik was slechts om 21.15u thuis en ik moet ook aan mijn lieve vrouw denken. Om 21uur is de belofte dat het "family-time" is. Volledig terecht trouwens. Mijn vrouw heeft al geduld genoeg met mijn verslaving.OnschuldigOnschuldigOnschuldig

Vanavond geen excuses meer want een verlofperiodeke van nen dag of 8 zorgt ervoor dat het schema van coach Mario tot in de puntjes zal worden gevolgd. Met dank aan de Mario voor da schema helemaal in mekaar te steken.Knipoog

In de eerstkomende dagen probeer ik nog fotookes op den blog te plaatsen kwestie van het een beetje aantrekkelijk te maken voor de bezoekers hé. Daarvoor zal je dus nog efkes geduld moeten hebben.

15:47 Gepost door Cisse in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (13) | Tags: lopen, familie |  Facebook |