03-12-07

Nieuwe week.....nieuwe blog...03-12-2007

Een nieuwe week vraagt om een nieuw blogske vind ik.Dog-06-june

Vorige week was ik van wacht...nie ideaal om een schema te volgen maar het was een kalme week. Ik heb het schema grotendeels kunnen volgen. Met dank aan de lokale bevolking om mijn niet te veel lastig te vallen.

Police-04-june

Ma: 5km loslopen met versnellingen van 40/60sec. Hartslag was 165/130. Redelijk goe denk ik...Leuke training.

Di: Wisselloop 6km...500m/1000m aan 5min/km. Heel lastig. Ongelofelijk hoe een mens daar kan van afzien.

Woe: Opgeroepen geweest voor mijn werk van 17.00u tot 23.00u dus geen training. In de namiddag wel kunnen gaan kijken naar Katrien die haar 10kmtest moest lopen van Mario. Katrien liep een prachtige tijd van 49min40sec en werd hierbij prima gehaasd door Rita van de flackskes.

Blue_bunny_2                    Blue_bunny_2                         Blue_bunny_2

Do: Rustdag

Vrij: Op de loopband om een test te doen naar mijn overslagpols. Blijkbaar staat die nu op 170. Mario (coachke) vindt dit nie slecht want dan zitten er veel hartslagen tussen relatieve rust 120 en overslag 170. Ik kan nie zeggen dak het allemaal versta maar ik heb het volste vertrouwen in mijnen trainer. Met dank aan Peter om de test af te nemen en te volgen.

Rickter-01-june

Zat: Rustdag

Zon: Rustdag

Daarmee zit mijn eerste deel van het schema dat ik kreeg erop. Heb heel de week ongeduldig zitten wachten op het vervolg en het is net per mail gearriveerd. Het ziet er afwisselend en leuk uit. Danke Mario. Ergens in het schema verborgen zit de melding dat de marathonsnelheid 5min50sec is. Als ik goe kan rekenen levert mij dat een marathon op van 4uur5min. Als da waar is en ik loop die tijd dan ga ik naar Lourdes op bedevaart want mijn enige en dus beste tijd tot op heden is 4uur 45min in Eindhoven.

Runner-03-june--------------------------------------------->Madona

 En dan is het natuurlijk weer tijd voor de "één van de week". Deze maal is hij voor de vrouw die zelfs vanuit andere werelddelen en andere tijdszones ons op de hoogte houdt van haar reilen en zeilen. Ik vond da straf dat iemand zelfs dan nog tijd zoekt om te bloggen.

Klik op "den één" en wens haar dus maar proficiat!! Ze heeft het verdiend!!!

------------------------->één

Wie tips heeft voor de volgende "één"...laat maar komen. Zie je iets dat je spectaculair vindt of superschoon laat hij mij dan maar weten.

Cisse


12:33 Gepost door Cisse in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

4u05 als ge braaf zijt en doet wat de coach zegt gaat dat zeker lukken.boek maar een hotel in lourdes je kunt dan ter plaatse een hoogtestage doen. grtj christ.

Gepost door: christ van katrien | 03-12-07

Moie training en je gaat goed.En Mario weet wel een paar mooie schema's.En ik tip Katrien als logger van de week!.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 03-12-07

Schema ... Wel cis als ik jou vanavond zo zag trainen vol moed (in die regen&wind) en met soepele pootjes , en je het schema die coach M je voorschreef voledig naleefd zal het zeker geen probleem zijn om je marathon mooi in 4u te lopen , blijf zo verder doen ;-))ps ik vind dat Julie lang n° 1 mag blijven staan hoor in de "hitparade" maar haar schat heeft ook "specialiteiten" kijk eens op zijn blog en je gaat me gelijk geven ;-)

Gepost door: katrien | 03-12-07

mercikes! Waw, mercikes, wat een eer om op nummer één te mogen staan! Ik vind die rubriek echt wel een goed idee, en niet alleen omdat ik erin sta deze week ;-) Knappe trainingen ook alweer.

Gepost door: Julie | 04-12-07

Knappe trainingen ! Dat gaat perfect lukken, leg uwen bus maar al vast naar Lourdes ! Met zo'n topcoach en uw doorzettingsvermogen is dat geen probleem !

Gepost door: Epo | 04-12-07

Als Mario 4u05 in het vooruitzicht zet, wees er maar zeker van dat je in de buurt zult zitten. Die tijd van Eindhoven gaat makkelijk aan als je het schema volgt.

Gepost door: yves | 04-12-07

Lourdes!? Kga misschien best ook eens mee :-)

Knappe trainingen!

Gepost door: Tinne | 06-12-07

Ik heb zo het flauw vermoeden dat gij uw koffers voor Lourdes al bijna kunt pakken.

Gepost door: Marc | 07-12-07

De commentaren zijn gesloten.