18-12-07

Het leven zoals het is.....idefikske 18-12-2007

Het was een gigantisch drukke week vorige week.

Op mijn werk was het compleet Armageddon. Slachtofferbejegening is een wreed jobke. Vanaf dinsdag was het hek compleet van de dam. Vier overlijdens in evenveel dagen. Twee zelfmoorden, 1 natuurlijk overlijden en 1 onrustwekkende verdwijning die eindigt in een overlijden. Een mens zou voor minder depressief komen. Want dat betekent naast al het werk dak nie kan gaan lopen kwestie van "stand-by" te blijven voor de nabestaanden die me nodig hebben. Je krijgt er veel voor terug (voldoening van hetgeen je doet) maar het verpest wel heel mijn loopschema en je wordt er een beetje depri van. 

Ma: Geen vuiltje aan de lucht en versnellingen getraind.

Di: geen training

Wo: geen training

Do: geen training

Vrij: Vrijdag was vele beter...teambuilding met het werk. 's Morgens naar Komen naar de indoor-skipiste om voor de eerste keer in mijn leven te gaan snowboarden. Het was een fantastische ervaring. Anderhalf uur les van een collega die ook instructeur is. Na anderhalf uur kende ik er zelfs al iets van. Voor de experts: ik kon al "roetsjen". Echter veel gevallen en pijn aan mijn arm van met de skilift naar boven te gaan. 's Namiddags een bezoek aan de gevangenis van Brugge.

Skiing-01-june<-------------Niet vergelijkbaar met mijn stijl echter!!!!!!

Zat: Compleet gebroken...overal pijn. Ik voel spieren waarvan ik nie eens wist dat ik ze had. Borstspier, voorarm, arm......en mijn poep van te vallen. De voorziene duurloop met jenever was dus geen optie. Ik had er nogthans zin in. Het lijkt wel of de duivel ermee gemoeid is. Iedere keer als er iets speciaals op het menu staat ben ik er nie.

Skeleton-20-june<----------Manier van lopen na 1les snowboarden

Zon: Mijn nog steeds schreiende botten naar buiten gesleurd en een rustig loopje gedaan. 45min met mp-3 op de kop. Na 15 min zat alles behoorlijk los. Het werd uiteindelijk een hele leuke training. HR 150. Het was lang geleden dak nog zo goed liep. Misschien zat die snowboardtraining er voor iets tussen. Of het schema van Mario begint al zijn vruchten af te werpen. Ik had het gevoel dat ik kon blijven lopen.

Ma: Ik dacht dat ik alles gezien had. Ik dacht dat het schema van Mario geen geheimen meer had voor mij ....tot vandaag. Ik begon te tellen en te rekenen en bleek dat de training 2uur ging duren. 2km inlopen(so far so good) maar dan 10 X 1km aan 4min 50 met 5 min relatieve rust ertussen (joggen). Aan versnelling 9 zat ik er compleet door. De harslag bleef echter binnen de perken. De versnellingen verteerd aan 172HR gemiddeld.

Voila da was het voor mijn week. Moest het zijn dak er nie meer geraak om te posten voordat Kerstmis aan de deur klopt het volgende:

Gelukkig Kerstfeest!!!!!!!!!!!!!!!!

Santa-10-june

De "één van de week dan". Voor de prachtige reportage met fantastische foto's is het deze week onderstaande geworden. Proficiat. Leuke blog.

--------------------------->één


 

10:02 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

wat wil/kan je niet meer horen??? snowboarden, snowboarden, snowboarden, snowboarden, snowboardan,....

Zo te lezen kunnen we dat even goed!
Binnen een paar dagen ben ik ook gebroken hoor! Blauw van kop tot teen... maar de après-snowboard maakt ZO VEEL goed!

Gepost door: Tinne | 18-12-07

Inspecteur Clouseau ... amai ! tis hier de moeite de laatste tijd in onze regio !!maar je trainingen zijn ook de moeite omzien ,gooooooeeeeed é !! doe zo verder en A'werp zal meer dan 1 jeneverke waard zijn !! en de nr 1 deze week de Rinus ewel das nog eens een toffe holander ,heel goeie keuze !!

Gepost door: katrien | 18-12-07

Snowboarden De aprés-ski is minsens even plezant op wintervakantie moet je maar denken! ;)
Btw, The Cure in maart in Antwerpen, iets voor jou? Mijn ticketje is al gekocht hoor. Nu twijfel ik nog om ook nog The Smashing Pumpkins mee te pakken in Vorst. Samen met The Cure mijn 2 all time favourits!Probleem: dat is exact op mijne verjaardag!
Oh ja: goed getraind hoor! ;)

Gepost door: Gert | 18-12-07

In dezelfde trant als jouw job, zou je eens moeten lezen 'Zonder mij' van Philippe Claudel, over een man wiens job je alsvolgt omschrijft: aan de nabestaanden (zo snel mogelijk) vragen of je organen uit het lichaam van de overledene mag halen. Goed voor onder de kerstboom, maar haal de touwen uit de buurt ! Fijne Kerst !

Gepost door: marc devloo | 18-12-07

Dat was dan ook geen simpele training. Ook prettige kerstdagen toegewenst.

Gepost door: yves | 18-12-07

Verrassend zeg en toch een eer om weblogger bij de zuiderburen te wezen, dank je.
En ik kan mij voorstellen dat je gebroken bent, en voorzichtig aan zo met kerst in het vooruitzicht!.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 18-12-07

dank voor bericht ja het ging me voor de wind in Kieldrecht. maar twas berekoud. doe een stem ok , zie mijn blog . over 2bejaarden die supporter van het jaar kunnen zijn (tot April) zij verdienen het ,zie mijn blog. iedere dag EEN stem kosteloos. duur 20seconden .vertel het verder dank u 1000x bedankt

Gepost door: Cint | 18-12-07

haha ik zie het al voor me, zo lopen na een snowboardles. Heb je de boel dan zo op stelten gezet dat je daarna na de gevangenis moet?

Gepost door: Julie | 20-12-07

verdiend Leuk dat Rinus als nr.1 is verkozen.. behalve dat het een super aardige man is heeft hij ook nog een leuke blog.. een verdiende plek

Gepost door: Ronald | 21-12-07

hey Hey net je blog ontdekt! leuke blog :) zet je zeker bij men links, van mij hoor je nog wel :)

Gepost door: kimson | 24-12-07

Een grewildige training heb je achter de rug . Blijf zo verder doen ! ik probeer je soms nog te volgen hoor , doe mijn best maar alles lukt niet altijd zoals ik zou willen . Je weet het , is er iets , gewoon mailen he !!
je coach mario

Gepost door: de weblog coach | 24-12-07

De commentaren zijn gesloten.