30-12-07

Superlui......30-12-2007

Lui, lui, lui, lui, lui.........superlui. Zo voel ik me op het moment. Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Ieder jaar tussen kerst en nieuw zak ik op sportief gebied in elkaar als een pudding. Het gevolg daarvan is dak niks doe....en als ik zeg niks dan bedoel ik ook niks. Kerst en Nieuw zijn dus nie mijn betere dagen.

 Turtle-01-june  <---------------------Idefikske lui:(

Ik heb dus sedert 23 december geen sportschoen meer aan mijn voeten gehad. Reden: bourgondisch gedrag, werken.......enz. enz. Ik kan nog wel een reden of 5 vinden. Ik weet gewoon dat het wel zal beteren ne keer da nieuwjaar weg is. Het is elk jaar van da.

Hierbij dan ook mijn welgemeende excuses aan de "flackskes" die waarschijnlijk denken dak overreden ben door ne camion of zo..... I'll be back...

idefix_attac ps. klik op idefikske en bekijk de site

Mijn bourgondische levensstijl neemt mijn lichaam dan even over en dat vertaalt zich dan in veel te veel eten en drinken en lang slapen. Gelukkig voor mij (da gaan de dames nie graag horen) blijft er van al da geschrans niks hangen. De kilo's blijven wat ze zijn.

Martini-01-june Cake-01-june

Ik heb me dus voorgenomen om op 2 januari opnieuw de koe bij de horens te nemen en opnieuw keihard voor de marathon te trainen.

Cow-03-june

Ten slotte nog voor iedereen een fantastisch 2008 gewenst en voor iedereen vele sportieve hoogdagen.

Dan uiteraard nog de "één" van de week.

Deze keer vindt ik dat iedereen naar de site hieronder moet en moet stemmen voor de beste supporter......Weblogloper Clint heeft er mij attent op gemaakt en die mensen verdienen het. Gewoon dus op de één klikken en stemmen op ........Iris en andré...ze verdienen het. Clint geeft zijn erewoord. Kijk naar het minichatberichtje halverwege links.

----------------------------------->één

Cisse


11:40 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

TIS NIE MEUGELIJK !!!!! Kinneke Jezus ,ligt nie meer in 't stal !! maar we verstaan je wel ,tzijn rare dagen (ik werk ze wel wat tegen, maar das eigen aan vrouwen é "tegen draad zijn" ;-))Maar we missen je wel bij de Flacsjes , ze vragen zich af ,hoeveel moorden da ge al opgelost hebt ;-)) (undercover) ZEG ... EEN PRACHTIG 2008 GEWENST VOOR GANS HET GEZINNKE Tot ziens ps we lopen op 31 & 1 hé welkom !!

Gepost door: katrien | 30-12-07

Party time Jo , ja hallo nr 1 :-) .Morgen sluit ik het jaar 2007 af net over de grens . In zuid Nederland als ik het tenminste zal vinden dat bos van Erasmus. 10,5km ik ga ervoor en ben er klaar voor. Dan naar casino kursaal Ooostende . HAPPY 2008 AAN JE GEZIN

Gepost door: Clint | 30-12-07

Wat kan helpen ? Stoppen met een van die 5 of 6 redenen ? Ik in jouw plaats zou beginnen met stoppen te werken, of toch minder ! Probeer dat eens in 2008 ! Denk je echt dat er een zaak meer of minder zal opgelost worden? Eerst aan jezelf denken, Idefixske, en daar hoef je je niet om te schamen, ( heb ik pas de laatste jaren zelf ontdekt ! ) Prettig Eindejaar !

Gepost door: marc devloo | 30-12-07

lui... Tssss... lui zijn.... nie flink he :-) Grapje zenne, tussen kerst en nieuw mag dat al eens he, dan heb je tenminste nog een goed voornemen voor 2008 erbij! Prettig eindjaar!

Gepost door: Julie | 30-12-07

De beste wensen vanuit Heemskerk en een sportief 2008.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 31-12-07

Den boog kan niet altijd gespannen staan he.
Alvast de beste wensen voor 2008.

Gepost door: marc zelf | 31-12-07

lui beste wensen en tis 2januari lopen e cisse

Gepost door: katrien & Christ | 02-01-08

Welkom in blogland. Dat gevoel kent iedereen wel, maar de marathon van Antwerpen is een doelstelling dus lange rusttijd zit er niet in. De volgende vier maanden zul je er zeker wel invliegen en we volgen je natuurlijk op de blog

Gepost door: Dirk | 03-01-08

Cisse,bedankt om te stemmen voor Iris en André en ik wens je voor 2008 tesammen met al je collega's lopers een formidabel seizoen toe.
John(vader van Clint)

Gepost door: lenaers john | 03-01-08

welkom in blogland. intussen hebben we bijna een half weekend nodig om al de blogjes te lezen :-) . ik zal mijn best doen om geregeld eens te komen piepen. Bij mij was de goesting ook minder, maar nu vliegen (lopen) we er terug in, want 2 maart staat er alweer de volgende op het programma. Veel succes met de voorbereiding voor Antwerpen. er zullen weer massaal veel bloggers zijn blijkbaar... alleen ik wellicht niet :-) .

Gepost door: Anke | 05-01-08

tussenstand stem Hi hier tussenstand is 1202 -978 in het voordeel maar het kan snel keren! Heb je nog vrienden die pc hebben om 2 oude mensen een plezier te doen (Iris en André 90 )duurt amper 20sec klik met submit vote

Gepost door: Clint | 05-01-08

De commentaren zijn gesloten.