30-12-07

Superlui......30-12-2007

Lui, lui, lui, lui, lui.........superlui. Zo voel ik me op het moment. Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Ieder jaar tussen kerst en nieuw zak ik op sportief gebied in elkaar als een pudding. Het gevolg daarvan is dak niks doe....en als ik zeg niks dan bedoel ik ook niks. Kerst en Nieuw zijn dus nie mijn betere dagen.

 Turtle-01-june  <---------------------Idefikske lui:(

Ik heb dus sedert 23 december geen sportschoen meer aan mijn voeten gehad. Reden: bourgondisch gedrag, werken.......enz. enz. Ik kan nog wel een reden of 5 vinden. Ik weet gewoon dat het wel zal beteren ne keer da nieuwjaar weg is. Het is elk jaar van da.

Hierbij dan ook mijn welgemeende excuses aan de "flackskes" die waarschijnlijk denken dak overreden ben door ne camion of zo..... I'll be back...

idefix_attac ps. klik op idefikske en bekijk de site

Mijn bourgondische levensstijl neemt mijn lichaam dan even over en dat vertaalt zich dan in veel te veel eten en drinken en lang slapen. Gelukkig voor mij (da gaan de dames nie graag horen) blijft er van al da geschrans niks hangen. De kilo's blijven wat ze zijn.

Martini-01-june Cake-01-june

Ik heb me dus voorgenomen om op 2 januari opnieuw de koe bij de horens te nemen en opnieuw keihard voor de marathon te trainen.

Cow-03-june

Ten slotte nog voor iedereen een fantastisch 2008 gewenst en voor iedereen vele sportieve hoogdagen.

Dan uiteraard nog de "één" van de week.

Deze keer vindt ik dat iedereen naar de site hieronder moet en moet stemmen voor de beste supporter......Weblogloper Clint heeft er mij attent op gemaakt en die mensen verdienen het. Gewoon dus op de één klikken en stemmen op ........Iris en andré...ze verdienen het. Clint geeft zijn erewoord. Kijk naar het minichatberichtje halverwege links.

----------------------------------->één

Cisse


11:40 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

18-12-07

Het leven zoals het is.....idefikske 18-12-2007

Het was een gigantisch drukke week vorige week.

Op mijn werk was het compleet Armageddon. Slachtofferbejegening is een wreed jobke. Vanaf dinsdag was het hek compleet van de dam. Vier overlijdens in evenveel dagen. Twee zelfmoorden, 1 natuurlijk overlijden en 1 onrustwekkende verdwijning die eindigt in een overlijden. Een mens zou voor minder depressief komen. Want dat betekent naast al het werk dak nie kan gaan lopen kwestie van "stand-by" te blijven voor de nabestaanden die me nodig hebben. Je krijgt er veel voor terug (voldoening van hetgeen je doet) maar het verpest wel heel mijn loopschema en je wordt er een beetje depri van. 

Ma: Geen vuiltje aan de lucht en versnellingen getraind.

Di: geen training

Wo: geen training

Do: geen training

Vrij: Vrijdag was vele beter...teambuilding met het werk. 's Morgens naar Komen naar de indoor-skipiste om voor de eerste keer in mijn leven te gaan snowboarden. Het was een fantastische ervaring. Anderhalf uur les van een collega die ook instructeur is. Na anderhalf uur kende ik er zelfs al iets van. Voor de experts: ik kon al "roetsjen". Echter veel gevallen en pijn aan mijn arm van met de skilift naar boven te gaan. 's Namiddags een bezoek aan de gevangenis van Brugge.

Skiing-01-june<-------------Niet vergelijkbaar met mijn stijl echter!!!!!!

Zat: Compleet gebroken...overal pijn. Ik voel spieren waarvan ik nie eens wist dat ik ze had. Borstspier, voorarm, arm......en mijn poep van te vallen. De voorziene duurloop met jenever was dus geen optie. Ik had er nogthans zin in. Het lijkt wel of de duivel ermee gemoeid is. Iedere keer als er iets speciaals op het menu staat ben ik er nie.

Skeleton-20-june<----------Manier van lopen na 1les snowboarden

Zon: Mijn nog steeds schreiende botten naar buiten gesleurd en een rustig loopje gedaan. 45min met mp-3 op de kop. Na 15 min zat alles behoorlijk los. Het werd uiteindelijk een hele leuke training. HR 150. Het was lang geleden dak nog zo goed liep. Misschien zat die snowboardtraining er voor iets tussen. Of het schema van Mario begint al zijn vruchten af te werpen. Ik had het gevoel dat ik kon blijven lopen.

Ma: Ik dacht dat ik alles gezien had. Ik dacht dat het schema van Mario geen geheimen meer had voor mij ....tot vandaag. Ik begon te tellen en te rekenen en bleek dat de training 2uur ging duren. 2km inlopen(so far so good) maar dan 10 X 1km aan 4min 50 met 5 min relatieve rust ertussen (joggen). Aan versnelling 9 zat ik er compleet door. De harslag bleef echter binnen de perken. De versnellingen verteerd aan 172HR gemiddeld.

Voila da was het voor mijn week. Moest het zijn dak er nie meer geraak om te posten voordat Kerstmis aan de deur klopt het volgende:

Gelukkig Kerstfeest!!!!!!!!!!!!!!!!

Santa-10-june

De "één van de week dan". Voor de prachtige reportage met fantastische foto's is het deze week onderstaande geworden. Proficiat. Leuke blog.

--------------------------->één


 

10:02 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

12-12-07

Mea culpa...en dergelijke:) 12/12/2007

Mea Culpa, Mea Culpa....het is meer dan een week geleden sedert mijn laatste post.

Dat komt vooral door de drukte op het werk. Als ik dan 's avonds moet kiezen tussen lopen en bloggen.....dan weet je het wel....dan is't lopen natuurlijk.

Hier wat er gebeurde op trainingsgebied tot op vandaag:

Ma: totaal 8km met versnellingen van 300meter

Di:10km loslopen....hr159

Woe:wisselloop 1km joggen en 2km tegen 5,15min

Do: ahummmmm rustdag:)

Vrij: tempoloop 5km tegen 5min30

Zat: Rustdag

Zon: Duurloop 12km tegen 6min45

Ma: 8km en versnellingen 40/60

Di: Door het werk nie kunnen lopen....soms wou ik dat ik aan de dop zat of aan het OCMW dan zou ik meer tijd hebben. Ben ik dan den enigen die zo zot is---------------------------> tuurlijk nie;....zo zijn we allemaal wel een beetje hé

Het volgende is meer dan het vermelden waard. Mijn vrouw, Miranda, loopt tot op heden nog altijd...het is nu al een week of 5 en ze doet het heel goed. Ze loopt traag.....maar wel bijna dagelijks 5km. Iets om trots op te zijn dacht ik zo.

Dan opnieuw de "één van de week". Vorige week riep ik iedereen op om te stemmen voor de één.....Er waren stemmen voor "jules" en voor de winnaar van deze week....onder andere Rinus had de op onderstaande één gestemd.

Ga maar vlug checken wie het is. Tip....het is niet het paard van Sinterklaas.

--------------------------->één

 Deze week zijn uiteraard alle nominaties welkom. Laat maar weten.

19:03 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

03-12-07

Nieuwe week.....nieuwe blog...03-12-2007

Een nieuwe week vraagt om een nieuw blogske vind ik.Dog-06-june

Vorige week was ik van wacht...nie ideaal om een schema te volgen maar het was een kalme week. Ik heb het schema grotendeels kunnen volgen. Met dank aan de lokale bevolking om mijn niet te veel lastig te vallen.

Police-04-june

Ma: 5km loslopen met versnellingen van 40/60sec. Hartslag was 165/130. Redelijk goe denk ik...Leuke training.

Di: Wisselloop 6km...500m/1000m aan 5min/km. Heel lastig. Ongelofelijk hoe een mens daar kan van afzien.

Woe: Opgeroepen geweest voor mijn werk van 17.00u tot 23.00u dus geen training. In de namiddag wel kunnen gaan kijken naar Katrien die haar 10kmtest moest lopen van Mario. Katrien liep een prachtige tijd van 49min40sec en werd hierbij prima gehaasd door Rita van de flackskes.

Blue_bunny_2                    Blue_bunny_2                         Blue_bunny_2

Do: Rustdag

Vrij: Op de loopband om een test te doen naar mijn overslagpols. Blijkbaar staat die nu op 170. Mario (coachke) vindt dit nie slecht want dan zitten er veel hartslagen tussen relatieve rust 120 en overslag 170. Ik kan nie zeggen dak het allemaal versta maar ik heb het volste vertrouwen in mijnen trainer. Met dank aan Peter om de test af te nemen en te volgen.

Rickter-01-june

Zat: Rustdag

Zon: Rustdag

Daarmee zit mijn eerste deel van het schema dat ik kreeg erop. Heb heel de week ongeduldig zitten wachten op het vervolg en het is net per mail gearriveerd. Het ziet er afwisselend en leuk uit. Danke Mario. Ergens in het schema verborgen zit de melding dat de marathonsnelheid 5min50sec is. Als ik goe kan rekenen levert mij dat een marathon op van 4uur5min. Als da waar is en ik loop die tijd dan ga ik naar Lourdes op bedevaart want mijn enige en dus beste tijd tot op heden is 4uur 45min in Eindhoven.

Runner-03-june--------------------------------------------->Madona

 En dan is het natuurlijk weer tijd voor de "één van de week". Deze maal is hij voor de vrouw die zelfs vanuit andere werelddelen en andere tijdszones ons op de hoogte houdt van haar reilen en zeilen. Ik vond da straf dat iemand zelfs dan nog tijd zoekt om te bloggen.

Klik op "den één" en wens haar dus maar proficiat!! Ze heeft het verdiend!!!

------------------------->één

Wie tips heeft voor de volgende "één"...laat maar komen. Zie je iets dat je spectaculair vindt of superschoon laat hij mij dan maar weten.

Cisse


12:33 Gepost door Cisse in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |