17-01-08

Winterdepressie????17-01-2008

Het gaat niet zo goed met den Idefix. Ik denk dak in een serieuse winterdepressie aan het rollen ben.FronsenFronsen

Dat heeft volgens mij 3 redenen.

Ten eerste hebben ze mijn verlof ingetrokken. Mijn 2 illustere vrouwelijke collega's vinden het nodig om net nu ziek te zijn.

Ten tweede gaat het lopen niet zoals ik verwachtte. Ik heb gigantisch veel problemen om de wissellopen te doen zoals ze moeten. Door mijn luie periode rond kerst en nieuw heb ik een achterstand opgelopen en nu haal ik de vooropgestelde snelheden en afstanden nie meer, hoe goed ik da ook probeer.

Ten derde opnieuw met stip: overuren dak er nie goe van wordt. Mede door de ziekte van de collega's in "ten eerste" en mede door da iedereen waarschijnlijk in een winterdepressie zit en ik dat dan moe oplossen.

Gisteren nogthans op tv gehoord da winterdepressie vooral voorkomt bij vrouwen tussen de 18 en de 45. Als ik me nie vergis dan behoor ik nie echt tot die categorie. Op den duur zou je aan alles twijfelen.

Ik heb dus dringend verlof nodig en een geslaagde training of 3 zodat ik er weer bovenop kom. Dus ook geen animaties deze keer...nie eens zin om er te zoeken.

Voila da is het voor deze week denk ik....volgende keer beter zeker???

Desalniettemin een "één" van de week. Goeie blog, keurige verslagjes, mooie extra's, goei loopster....moek verder doen???nee, klikken dus!!!!!!!!!!!

----------->één

19:09 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

komaan de moed niet opgeven e we zijn datnie gewoon van u.en het gaat de goede kant op je blogt weer dat is al een goed teken.ik had nochtans gehoord dat wtv je komen filmen is op de piste

Gepost door: christ | 17-01-08

elaba Zo niet he, dat wil ik niet lezen op m'n verjaardag he. Kop op idefikske. Effe tijd voor jezelf nemen, diep in en uitademen, lekker uitslapen, iets heel geks doen, een grote tong uitsteken naar je collega's (al is het maar in gedachten) en er dan weer vrolijk tegenaan!

Gepost door: Julie | 17-01-08

Ik kom je persoonlijk halen ... Kzou zeggen met de "Flikken" maar dan heb jij er weer geen baat bij ;-) enfin met "Koninklijke fanfare St Cecilia" dan en die loopdip zal rap ergens ten velde vliegen !! ps heb nog plan B ook !hou je maar klaar ;-)))) kop op !!

Gepost door: Katrien | 17-01-08

muziekje opzetten Ipod opzetten en effe lekker genieten van Quotsa. Wedden dat je het direct terug ziet zitten? ;)
Btw ik ga naar de Smashing Pumpkins in Vorst op 19/2.

Gepost door: Gert | 17-01-08

kop op Nie opgeven he !! Even tanden bijten en nadien kan je er dubbel en dik van genieten. Bedankt voor number one !! Leuk !!

Gepost door: Edith | 18-01-08

Die mmoie ftoo van u dochter... De onderst!!! Ik ben een jongen van 13 die ook loopt!!!
Toen ik u dochter zag(de onderste) smolt ik meteen...
Zou u haar willen zeggen dat ik van haar hou!!!
Alvast bedankt!!
Mr Anoniem

Gepost door: Cisse | 19-01-08

jou tijd komt nog wel. Cisse, laat je niet zot maken op het werk. Hopelijk zijn jullie vlug weer voltallig, en dan is het jou beurt om vakantie te nemen. Wat betreft, de trainingen, altijd goed naar je eigen lichaam luisteren. Dus zeker niet willen forceren als het wat minder gaat.Geniet van het lopen in de natuur, en hou je wat minder bezig met de cijfertjes. Tip: vraag 10 procent van het optimisme van Katrien, en je kunt er weer ongelofelijk tegenaan. Groetjes!

Gepost door: Hansy | 19-01-08

De commentaren zijn gesloten.