24-01-08

Hulp van de flackskes en bloggers 24-01-2008

Vandaag voel ik me al veel beter. Het klein Idefikske van vorige week is stilletjesaan opnieuw ne leeuw (allé 't is te zeggen nen dalmatiër) aan worden.

idefix_ko->---------->ag00185_


Zondag opnieuw de koe bij de horens gevat en een klein loopke gedaan van 6km. Vanaf maandag dan opnieuw helemaal mijn schema gevolgd. Het is echter afzien want ik heb duidelijk een achterstand opgelopen.

Ma: wisselloop 500-500 aan 2min25 (lastig!!!)

Di: 5km loslopen

Woe: 10km aan 5min45 werden er uiteindelijk 12,67km in 5min45. Da was echt afzien. Ik was mee met de flackskes en die hebben mij er zo een beetje doorheen getrokken. Na de loop gigantisch tevreden over het resultaat. De gemiddelde hartslag was 168 en dat is toch nog 2 onder mijn overslag. Danke flackskes dus!!!!!!

Do: rustdag

Vrij, morgen dus wordt da een 8km aan 6min

Zat: duurloop 16km aan 6min45 (leuke dingen die duurlopen)

Ik wil langs deze weg ook iedereen bedanken voor de bemoedigende woorden en de steun in mijn donkere periode. Dat doe deugd. Ik heb veel geluisterd naar QOTSA (www.queensofthestoneage.com)
en het is overgegaan(tip van Gert) en uiteraard naar MUSE (www.muse.mu).

Vorige week vond mijn dochter het blijkbaar nodig om een dertienjarige jongen te spelen om toch maar te kunnen zeggen da ze een schoon meiske is (zie commentaar). Daarom hieronder nog een fotoke van haar......als dank om iets te posten.

Foto's Flikkendag 012

Opnieuw tijd voor de "één" van de week. Deze maal heb ik rekening gehouden met eventuele mogelijke echtelijke ruzies (over wie nu wel dan niet de nummer 1 is)......toffe site.....heel vaak schoon fotokes....toffe meneer.

--------------->één

09:12 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (19) |  Facebook |

17-01-08

Winterdepressie????17-01-2008

Het gaat niet zo goed met den Idefix. Ik denk dak in een serieuse winterdepressie aan het rollen ben.FronsenFronsen

Dat heeft volgens mij 3 redenen.

Ten eerste hebben ze mijn verlof ingetrokken. Mijn 2 illustere vrouwelijke collega's vinden het nodig om net nu ziek te zijn.

Ten tweede gaat het lopen niet zoals ik verwachtte. Ik heb gigantisch veel problemen om de wissellopen te doen zoals ze moeten. Door mijn luie periode rond kerst en nieuw heb ik een achterstand opgelopen en nu haal ik de vooropgestelde snelheden en afstanden nie meer, hoe goed ik da ook probeer.

Ten derde opnieuw met stip: overuren dak er nie goe van wordt. Mede door de ziekte van de collega's in "ten eerste" en mede door da iedereen waarschijnlijk in een winterdepressie zit en ik dat dan moe oplossen.

Gisteren nogthans op tv gehoord da winterdepressie vooral voorkomt bij vrouwen tussen de 18 en de 45. Als ik me nie vergis dan behoor ik nie echt tot die categorie. Op den duur zou je aan alles twijfelen.

Ik heb dus dringend verlof nodig en een geslaagde training of 3 zodat ik er weer bovenop kom. Dus ook geen animaties deze keer...nie eens zin om er te zoeken.

Voila da is het voor deze week denk ik....volgende keer beter zeker???

Desalniettemin een "één" van de week. Goeie blog, keurige verslagjes, mooie extra's, goei loopster....moek verder doen???nee, klikken dus!!!!!!!!!!!

----------->één

19:09 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

05-01-08

Ready..Set..Go..5-1-2008

Daar gaan we weer. Of anders gezegd "Ready..set..go" dus.

Na een periode van relatieve rust (pure luiheid dus, zie vorig blogske) zijn we er weer tegenaan gegaan.

De eerste training op 03/01/2008 was in ieder geval geen succes maar wat wil je....na bijna 14dagen niksen. Ik heb één excuusje want er was een beetje tegenwind.

honden1

De hartslag was superhoog....aan 9km/uur lopen en dan gemiddeld 170 halen is nie echt een succes.Ik pin er mij niet te veel op vast. We weten hoe dat komt.. eten...drinken...werken....drinken....drinken...eten...werken....en veel te weinig slaap tijdens de feestdagen.

In rebusvorm geeft dat dus:

tn_drinking202  +tn_steak201 =idefix_ko

Maar........er is beterschap op komst. Vanaf volgende week dinsdag begint een verlofperiode van 16dagen. D’as dus 16dagen aan een stuk alles kunnen doen voor de sport. Da zal al veel goedmaken.

gif_idefix_courtgif_idefix_courtgif_idefix_courtgif_idefix_court


Dan wil ik hier nu mijn objectieven op jullie loslaten.

Ten eerste loop ik de marathon van Antwerpen-------------------------------> doel: 4u15min en levend over de streep komen.

Ten tweede wil ik ook de 10mijl van Vlaanderen lopen--------------------->doel: 1u20min en levend over de streep komen.

Ten derde wil ik de marathon van Eindhoven lopen-------------------------->doel: hangt af van de resultaten in Antwerpen. Levend over de streep komen is ook hier wel een optie.

Voila da zijn ze allemaal. Meer wedstrijden dan die hierboven loop ik niet.Ik had in eerste instantie aan Mario gevraagd om op 02/03/2008 de 10miles Oostende-Brugge te lopen maar dat zal ik dus niet doen. Het is organisatorisch voor mijn gezin nie echt haalbaar en ik wil me 100% kunnen geven in Antwerpen en 100% voor het schema gaan zodanig dat ik nadien niet hoef te zeggen: "had ik het schema maar gevolgd!!!!".

Voila dat waren ze...de desiderata voor 2008.

Wat ik zeker nog moet vermelden is dat mijne madam heel goe bezig is...bloggen vindt ze maar niks maar lopen da is volgens haar nu toch al een beetje leuk aan het worden. Gemiddeld loopt ze zo’n 40min aan een stuk en ze is van plan om dat nog een beetje op te drijven. Aan wedstrijden wil ze nie meedoen, maar dat verandert misschien met tijd nog wel. Applaus op alle banken dus. Heel goe bezig sjoe!!

Clapping                                    Clapping

En dan natuurlijk nog de "1" van de week. Die is deze week voor.........ga zelf maar kijken...het is de vrouw die vorig jaar ongelofelijk veel miserie had met blessures maar er stilaan helemaal bovenop geraakt.

Ik hoor het julllie al zeggen....Ja, ja da kan iedereen zijn........vlug checken dus

--------->één
 hiep hiep hiep......hoeraTong uitstekend

18:06 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |