17-03-08

Ziek en gekwetst....17-03-2008

De laatste tijd heb ik hier nie veel goeds te vertellen. Het was ooit anders.

Vorige een schoon schema gekregen van de coach om in Antwerpen toch nog de 10mijl te kunnen lopen in plaats van de marathon. De maandag was ok 3maal 2km is dan ook geen felle training hé.idefix_yes

Woensdagavond kreeg ik een griepaanval. Gevolg 3dagen in mijn bed en tot op vandaag nog altijd verkouden. Vanavond proberen te gaan lopen. Het zal nodig zijn of ik zal in Antwerpen alleen maar kunnen supporteren.

idefix_ko

Ik versta het nie echt. Ik loop 2jaar en was nooit gekwetst of ziek????? idefix_toctoc

Hopelijk heb ik nu alle ellende achter mekaar gekregen. Fingers crossed voor vanavond dus;)

1 lichtpunt in mijn week. Van mijn vrouw kreeg ik de "live-cd" van MUSE van hun concert in Wembley. Er zit zelfs een DVD bij van het concert. De cd is het enige wat op de stereo mag liggen deze week lol

Vanaf heden geen 1 van de week meer maaaaaar....de vraag van de week. Beschouwd het als een Poll.

Deze week, hoe kan het ook anders, een vraagske over MUSE.

2780132687

Wat vinden jullie van dit liedje van MUSE? Klik op het vraagtekentje, luister en comment.....4205829376

11:52 Gepost door Cisse in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Lappenmand !!!!!!!!!!!! weg ermee !!!!!!!!!!!!! Nu ist genoeg ,je hebt nu alles wel gehad hé ? we gaan hier op aanvraag de "Kappellekes" route van Roeselare doen zatrdag morgen als duurloop en overal een kaarsje aansteken ok ?? ga dat eens direct voorstellen aan de voorzitter si ! kop op Cisse want we missen je grappen !!ps Muse is meer iets voor mijn schat denk ik ,je hoort het nog wel ;-)

Gepost door: Katrien | 17-03-08

Muse Mijne computer thuis liep gisterenavond vast toen ik het probeerde te openenen. Straks nog eens proberen thuis.

Gepost door: Gert | 18-03-08

eindelijk ... terug.hopelijk heb je nu wel je deel van de pech gehad.
muse valt wel mee ik denk dat je er een paar keer moet naar luisteren. ik kijk al uit naar de nieuwe coldplay.

Gepost door: christ | 18-03-08

Ja jong , zoals katrien het al zei . Je hebt wel alle tegenslag de laatste weken al moeten we dat toch relativeren als je bedenkt wat sommige andere mensen meemaken of omstandigheden waar ze zich in bevinden . Het is maar lopen , en zolang we dat kunnen , al s ht met een weeekje uitstel en wat minder groot doel .......we zijn de gelukkige soort op deze aarde . Denk daar altijd aan bij elke km die je weer op je tellerke zet .

Muse.....????? Niet echt mijn ding , ik zou er nooit een looptraining voor overslaan , zelfs niet als ik gratis mocht gaan kijken , maar mijn waardering ligt zeker hoger voor hen als voor laura Lin.:-) Ieder zijn smaak he !

Gepost door: de coach | 19-03-08

VGO Vgo staat goed in 4 Nationale A. maar stemmen kan ook nog op iris en andre ze zijn voor99% gewonnen maar we gaan door :-) www.vgoostende.be +SUBMIT VOTE . dank voor de vele stemmen voor deze 2oudjes die iedere week paraatzijn mee tegaan ook op verplaatsing, dat doe ik zelfs niet

Gepost door: Clint | 21-03-08

beter Na al die ellende kan het alleen maar beter beginnen gaan hé! Positief denken, da's de boodschap. En die griep doet gewoon de ronde, hier is ie ondertussen ook al voor de tweede keer :-( Veel beterschap

Gepost door: Julie | 22-03-08

Het zit niet erg mee en snel weer de oude worden.
Sucses Zondag!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 16-04-08

loopsport Mss kan je je klaarstomen voor een 1/2 of hele marathon te Eindhoven in het najaar met de puntjes op de i dan.

Gepost door: Clint | 20-04-08

MUSE is the best. Wij waren dan ook in Wembley toen de DVD werd opgenomen. Memorabel. Best band in the world!!! Mijn favoriete CD is Origin of symetry! Maar eigenlijk is alles goed van hen, zelfs de B-kantjes en covers.

Gepost door: Wim | 21-04-08

genezen? Hopelijk ben je nu genezen . En kan je er weer invliegen. Alles komt vanzelf na een korte periode weer op gang.

Gepost door: Clint | 26-04-08

De commentaren zijn gesloten.