27-02-08

Terug van weggeweest.....27-02-2008

Ja......ik ben terug.idefix_yes

Wat is er gebeurd de laatste euhhhhh uren?dagen?...nee weken dus. Redelijk veel eigenlijk.

Allé er is goe nieuwsCool en slecht nieuwsHuilen.....eerst het slechte nieuws!!!!

Ik ben gekwetst en geen klein beetje. Ik heb een ontsteking aan mijn knie. Medical-03-juneMedical-10-june

De dokter had er een hele interessante uitleg voor die zelfs mij niet interesseert laat staan dak hier ga uitleggen hoe da nu juist zit. Ben al enkele keren langsgeweest bij de dokter en die zegt dat ik moet rusten. Ik dacht....rusten.....en ik heb al zoveel trainingen moeten overslaan.

Resultaat: al bijna 3 weken geen sportsavatten meer aangehad en mijn trainingsschema dus compleet naar de vaantjes (sorry Mario). Ik denk dat ik stilletjesaan mijn marathonaspiraties voor Antwerpen in de kast mag steken. Ik zal al blij zijn als ik een deftige 10 mijl kan lopen in Antwerpen.

Voor Homer en Peggy.....we zijn dus al met 3....of het moest zijn dat er nog 10mijl lopers zijn in Antwerpen waar ik niet van afweet.

De marathon zal dus hoogstwaarschijnlijk voor Eindhoven zijn alhoewel ik nu besef da ge niks voor zeker mag nemen.

Volgende week ben ik van wacht dus ik zal genoeg kunnen rusten d'as zeker. Ik zal me dus nog ne keer proberen op te peppen voor maandag en een week en hopen da alles goe komt.

Dan nu het goeie nieuws!!!!!!!!!Tong uitstekendTong uitstekend Hiep hiep hoera...ik verander van werk. Nee ik vertrek nie bij de flikken maar ik ga iets helemaal anders doen. Geen slachtofferbejegening meer maar binnendienst klachten van burgers op papier zetten. Daar zijn uiteraard voordelen aan verbonden anders zou ik nie veranderen. Shiften van 12uur en daardoor nog slechts 3X per week werken. Een stuk meer verdienen en leuke collega's.bobby8

Dat is heel goe nieuws voor de trainingen. Ik kan nie meer worden opgeroepen want ik ben nooit meer van wacht. Ik ben gemiddeld 4dagen in de week thuis en kan dus ongestoord trainen. Ik start dus op 1mei (ironisch genoeg de dag van de arbeid hi hi) in het onthaal. Vanaf dan zijn er dus geen excusen meer om nie te gaan lopen.

Voila da was het zowat voor het moment. Aangezien ik nie veel blogskes heb kunnen lezen is er ook geen één van de week. Homer doet da voorlopig heel goe op één en mag dus nog een weekske blijven al was het maar voor zijn schoon anderstalig commentaar op mijnen blog. Het ziet er trouwens naar uit dat we in april samen de 10mijl zullen lopen dus wil ik hem zeker te vriend houden.

 Allé sluukes, ge hoort nu wel weer elke week van mij....d'as beloofd

20:19 Gepost door Cisse in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (14) | Tags: gekwetst |  Facebook |

03-12-07

Nieuwe week.....nieuwe blog...03-12-2007

Een nieuwe week vraagt om een nieuw blogske vind ik.Dog-06-june

Vorige week was ik van wacht...nie ideaal om een schema te volgen maar het was een kalme week. Ik heb het schema grotendeels kunnen volgen. Met dank aan de lokale bevolking om mijn niet te veel lastig te vallen.

Police-04-june

Ma: 5km loslopen met versnellingen van 40/60sec. Hartslag was 165/130. Redelijk goe denk ik...Leuke training.

Di: Wisselloop 6km...500m/1000m aan 5min/km. Heel lastig. Ongelofelijk hoe een mens daar kan van afzien.

Woe: Opgeroepen geweest voor mijn werk van 17.00u tot 23.00u dus geen training. In de namiddag wel kunnen gaan kijken naar Katrien die haar 10kmtest moest lopen van Mario. Katrien liep een prachtige tijd van 49min40sec en werd hierbij prima gehaasd door Rita van de flackskes.

Blue_bunny_2                    Blue_bunny_2                         Blue_bunny_2

Do: Rustdag

Vrij: Op de loopband om een test te doen naar mijn overslagpols. Blijkbaar staat die nu op 170. Mario (coachke) vindt dit nie slecht want dan zitten er veel hartslagen tussen relatieve rust 120 en overslag 170. Ik kan nie zeggen dak het allemaal versta maar ik heb het volste vertrouwen in mijnen trainer. Met dank aan Peter om de test af te nemen en te volgen.

Rickter-01-june

Zat: Rustdag

Zon: Rustdag

Daarmee zit mijn eerste deel van het schema dat ik kreeg erop. Heb heel de week ongeduldig zitten wachten op het vervolg en het is net per mail gearriveerd. Het ziet er afwisselend en leuk uit. Danke Mario. Ergens in het schema verborgen zit de melding dat de marathonsnelheid 5min50sec is. Als ik goe kan rekenen levert mij dat een marathon op van 4uur5min. Als da waar is en ik loop die tijd dan ga ik naar Lourdes op bedevaart want mijn enige en dus beste tijd tot op heden is 4uur 45min in Eindhoven.

Runner-03-june--------------------------------------------->Madona

 En dan is het natuurlijk weer tijd voor de "één van de week". Deze maal is hij voor de vrouw die zelfs vanuit andere werelddelen en andere tijdszones ons op de hoogte houdt van haar reilen en zeilen. Ik vond da straf dat iemand zelfs dan nog tijd zoekt om te bloggen.

Klik op "den één" en wens haar dus maar proficiat!! Ze heeft het verdiend!!!

------------------------->één

Wie tips heeft voor de volgende "één"...laat maar komen. Zie je iets dat je spectaculair vindt of superschoon laat hij mij dan maar weten.

Cisse


12:33 Gepost door Cisse in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

19-11-07

Après-weekend 19-11-2007

Ik heb slecht nieuws en goed nieuws.HuilenenLachend

Het slecht nieuws eerst?....ok. Het weekend is weg. Huilen

Het goeie nieuws...ik heb nog heel de week verlof hi hi, dus tijd voor een blogske.Tong uitstekendTong uitstekendTong uitstekend

Wat heeft het weekend gebracht? Vooraleerst zaterdagmorgen een duurloopke met de flackskes. Duurloopke zeg ik....ik bedoel eerder een straffe training. 15km in 1uur 26min. Het was dan nog heuvelachtig ook. Het was alsof de duivel zelf ermee gemoeid was (of was het onze voorzitter). Ik was nog een beetje verkouden en ik heb afgezien....nie normaal.

Thuisgekomen mijn hartslagmeter gecheckt...gemiddeld 170 daar zal de ziekte wel voor iets tussen zitten. Toen ik er goed bij stilstond besefte ik plots dak nog nooit zo snel gelopen had. Beste 10mijl ooit was 1u35min dus da trainingske was rapper dan mijn rapste wedstrijd. Bij deze moet ik me danook verontschuldigen tegenover coach Mario....sorry ik weet hetVerlegenVerlegenVerlegen.....veeeeel te rap. Maar als ge met zo'n leuke bende gaat lopen dan denkt ge nie aan trager lopen. Allemaal zottemutsen. Als ik zowat de blogs lees van andere lopers lijkt het alsof iedereen meedoet aan een tetterwedstrijd. Ik denk da we met de flackskes gerust kunnen meedoen voor het podium.

Zondag dan. Terwijl Katrien, onze volbloedmerrie, de wandeltocht gaan lopen was 's morgens, besliste ik samen met mijn vrouwtje om de tocht te wandelen. 13,3km in een deftig tempo. 't Was gigantisch koud, zelfs nog in de namiddag. Vele wind op kop. Aja want we liepen voorwaarts..achterwaarts heeft nie veel geen zin hé.

 Vandaag dan vele blogskes gelezen. Drie van Mario's Angels in Kasterlee...Goe gedaan meiden..Doe zo verder. Ook alle aanverwante blogs gelezen..pure poëzie soms hi hiCool Zoals ge ziet is mijn blog al serieus aangepast....met dank aan Christ (hengst van merrie Katrien) voor de bewegende idefikskseKnipoog

 Nog nen dikke proficiat aan Mario, Peggy en Julie voor de prachtige foto in "het laatste nieuws" en het bijgaande artikel. Proficiat ook voor de nu reeds gehaalde 10.000euro. Jammer dak er zondag nie zal zijn....van wacht dus in een straal van 10km rond de woonplaats blijven. 

Wie meer wil weten over een PR tetteren klikt op onderstaande merrie voor meer info...Ik hoop dat het ne merrie is en geen hengst of ik maak mij hier grondig belachelijk.Tong uitstekend

2688568253

Cisse

16:07 Gepost door Cisse in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

14-11-07

Na zware druk vanuit lopershoek.....

Hupla, let's go.....mijn eerste bericht op nen blog.Lachend

Onder druk van "katrien" (auteur van de bestseller "paard op stal") ben ik dan toch aan het bloggen geslagen. Blijkbaar zou bloggen al zo verslavend zijn als lopen.Tong uitstekend

We shall see!!!!

Gisteren een training gemist...d'as balen. SchreeuwenIk had er nogthans gigantisch veel zin in. Mijn werk gooide roet in het eten. Ik was slechts om 21.15u thuis en ik moet ook aan mijn lieve vrouw denken. Om 21uur is de belofte dat het "family-time" is. Volledig terecht trouwens. Mijn vrouw heeft al geduld genoeg met mijn verslaving.OnschuldigOnschuldigOnschuldig

Vanavond geen excuses meer want een verlofperiodeke van nen dag of 8 zorgt ervoor dat het schema van coach Mario tot in de puntjes zal worden gevolgd. Met dank aan de Mario voor da schema helemaal in mekaar te steken.Knipoog

In de eerstkomende dagen probeer ik nog fotookes op den blog te plaatsen kwestie van het een beetje aantrekkelijk te maken voor de bezoekers hé. Daarvoor zal je dus nog efkes geduld moeten hebben.

15:47 Gepost door Cisse in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (13) | Tags: lopen, familie |  Facebook |